Όλα τα κλισέ στην πίστα (From a House on Willow Street)

Ας δούμε το στόρι: Έχουμε μια παρέα κακοποιών στοιχείων, τους Hazel (Sharni Vinson), Ade (Steven John Ward), James (Gustav Gerdener) και Mark (Zino Ventura), που σχεδιάζουν το μεγάλο τους κόλπο – κι από δω και πέρα ξεκινούν όλα τα κλισέ, από το πρώτο λεπτό δηλαδή.

1-house-on-willow-street

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια κόρη ενός πλούσιου τύπου, μια διάρρηξη και μια απαγωγή με σκοπό τα λύτρα. Μπουκάρουν μέσα, βρίσκουν την τύπισσα, την παίρνουν, φεύγουν. Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί ας πούμε η σπιταρόνα μοιάζει ακαθάριστη και ακατοίκητη από τον καιρό του Νώε ξερωγώ και γιατί η τύπισσα μοιάζει σα νεκροζώντανη. Κούκου. Έχει και κάτι παράξενα σύμβολα σε μια ντουλάπα, αλλά χου κερς; Κλειδώνουν την κόρη στο υπόγειο, τραβάνε κι ένα βιντεάκι με τα τι και τα πώς, το στέλνουν στο σπίτι της, αλλά κανείς δεν επικοινωνεί. Παίρνουν τηλέφωνο στον πλούσιο μπαμπά, αλλά παίρνουν τα τρία τους. Κανείς δεν απαντά.

Καλό ε;

Ννννννννόχι.

FrightFest-FromAHouseOnWillowStreet-3maxresdefault

Κακογυρισμένο, που μπουρδουκλώνει όλα τα στοιχεία του θρίλερ/τρόμου/μεταφυσικού/δαιμονικού/δράσης, καταλήγοντας σε έναν αχταρμά από κάτι που προσπαθεί να είναι πολλά και αποτυγχάνει σε όλα τόσο, που θες να πιάσεις τρίχα-τρίχα τα μαλλιά σου και να τα ρολάρεις σε στιλό μπικ και μετά να ουρλιάξεις.

fromahouseon-willowstreet-4MV5BZTQ0NTMwYWMtYmU1YS00MWIzLTk5OWUtZmRlNjY2YmE0MjJjXkEyXkFqcGdeQXVyNjE2MDc5MzM@._V1_SY1000_CR0,0,1498,1000_AL_

Δηλαδή είναι τόσο κακό, που όσο κι αν προσπαθώ να γεμίσω λίγο το κείμενο με λέξεις, δεν έχω άλλες λέξεις. Μην το δείτε. Αν παρόλα αυτά ο πισινός έχει φαγούρα, ορίστε και το τρέιλερ: ΕΔΩ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s